dinsdag 19 maart 2013

# 6 copyright

Hallo Bloggers, jullie zullen wel denken heeft Geertje een borrel op, want na 5 komt geen 7 maar 6, maaaar volgens Marjo was 5 nog niet helemaal af, er moet nog een collage komen, ik dacht met 1 foto weg te komen,dat kon ik dus wel vergeten, en weer gaan zweten. zie hier. nu dus 7 Copyright we hebben alles doorgelezen en geprobeerd, dat lukte aardig, de onderwerpen opgezocht met Foto,s, en pixels uitgeprobeerd. daadwerkelijk de 1 was scherper dan de ander. wel hadden we moeite om aftelezen wanneer we de foto daadwerkelijk konden gebruiken of niet. ik kon niet zien welk auteursrecht erop zat.

4 opmerkingen:

  1. Nou mooi is dat! Helaas moet de reis naar M. nu uitgesteld worden.
    Bijles moet er komen!

    Nou vooruit misschien iets voor de terugkomochtend!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Anjes,

      echt niet, we gaan als we terugkomen op naar opdracht 8
      ik zal aan je denken als wij maandag in de zon lopen of op het terras zitten (23) graden
      groetjes Gerie

      Verwijderen
  2. He Gerie,
    Je moet Creative Commens Nederland op je huiswerk aanklikken, dan kun je je zoekterm in het engels en aanklikken welke zoekmachine je wilt.
    Hij staat op Google maar je moet Flickr selecteren. foto zoeken en dan kijken of er een poppetje bij staat. Dit geeft je toestemming met vermelding van de bron. groetjes Ellen.
    Ziet er allemaal leuk uit hoor !!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Je kunt ook gewoon naar Flickr gaan en dan rechts Creative Commens aanklikken en dan zoeken op je onderwerp naar foto:s

    BeantwoordenVerwijderen